achtergrond afbeelding

Huize Damiaan

titel siersel
Het voormalige klooster is gelegen net buiten de dorpsrand van Simpelveld en is een begrip in Nederland.
Bruiloft
De mooiste dag van uw leven begint in Huize Damiaan. Een exclusieve setting met u en uw aanstaande als stralend middelpunt.
Feest
Een bijzonder feest verdient een bijzondere locatie. Huize Damiaan biedt verschillende ruimtes, allen even sfeervol, voor groepen tot tweehondervijftig personen.
Diner
In Huize Damiaan is een diner of lunch een ervaring op zich.
Vergaderen
Setting kan mede bepalend zijn voor het succes van een bedrijfsvergadering, training of workshop. De ambiance van Huize Damiaan zet de juiste toon voor uw zakelijke bijeenkomst
Presentaties
Stelt u zich de impact voor van uw bedrijfspresentatie of productlancering in een imposante, authentieke omgeving.
Trainingen
Maak gebruik van het sfeervolle Huize Damiaan voor uw eigen training, of een training verzorgd door Huize Damiaan.
Guido’s Orchestra
In Huize Damiaan kunt u genieten van een exclusief liveoptreden Guido’s Orchestra. Dit grootse poporkest combineert op spetterende wijze hedendaagse popmuziek met een tintje klassiek
Uitvaart
Huize Damiaan stelt zichzelf tot uw beschikking voor een uitvaartplechtigheid of condoleancebijeenkomst.
Faciliteiten
Huize Damiaan heeft uitgebreide, professionele faciliteiten om in al uw gemakken te voorzien.

Huize Damiaan

In het Zuid-Limburgse Simpelveld vindt u het prachtige Huize Damiaan. In dit voormalige klooster, dat dateert uit 1892, staat een team professionele butlers klaar om u en uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Met zijn bijzonder sfeervolle ambiance staat Huize Damiaan tot uw beschikking prachtige bruiloften, exclusieve feesten en luxe diners. Tevens kunt u bij ons terecht voor zakelijke doeleinden. Een vergadering of bedrijfspresentatie wordt in Huize Damiaan een bijzondere ervaring.

Vanwege zijn ligging is Huize Damiaan goed bereikbaar vanuit Nederland, België en Duitsland. Maastricht Airport bevindt zich op slechts een half uur rijden. Huize Damiaan beschikt bovendien over een groot privé parkeerterrein.