achtergrond afbeelding

Vergaderen

titel siersel
Setting kan mede bepalend zijn voor het succes van een bedrijfsvergadering, training of workshop. De ambiance van Huize Damiaan zet de juiste toon voor uw zakelijke bijeenkomst

Vergaderen in stijl

Setting kan mede bepalend zijn voor het succes van een bedrijfsvergadering, training of workshop. De ambiance van Huize Damiaan zet de toon voor uw zakelijke bijeenkomst, in een buitengewoon decor dat ieders motivatie en inspiratie zal stimuleren.

Afhankelijk van de grootte van uw groep biedt Huize Damiaan verschillende geschikte ruimtes voor uw vergadering. WiFi is kosteloos beschikbaar. Tevens staat de nodige apparatuur tot uw beschikking, zoals projectoren, whiteboards en flip-overs. Uiteraard kunnen wij ook uw lunch verzorgen. We bespreken graag wat de mogelijkheden zijn.

Arrangementen

Een moment van ontspanning en afleiding tussendoor zodat u met een gemotiveerde en frisse blik verder kunt. Hiervoor bieden wij u verschillende arrangementen. Denk aan een verkorte cursus wijnproeven of Etiquette, of een borrel naderhand. Indien gewenst nemen we de totale organisatie uit handen.


‘Een buitengewoon decor dat ieders motivatie en inspiratie zal stimuleren’